O nama

Moneo d.o.o. je tvrtka specijalizirana za priređivanje igara na sreću, posjeduje deset automat kluba u Hrvatskoj i zapošljava više od 90 ljudi.

Osnovana je 2003. godine te je profesionalnim i inovativnim pristupom izgrađena tvrtka visokog standarda i ugleda, koja je usmjerena prema daljnjem razvoju poslovanja i novitetima na tržištu. Prepoznavši potencijale na tržištu danas uspješno posluje, imajući jasnu strategiju Moneo d.o.o. je danas jedna od vodećih regionalnih tvrtki u poslovanju s igrama na sreću. Ulaganjem u nove tehnologije te ulaganjem u kadrove MONEO d.o.o. osigurava svoju tržišnu poziciju.


Prvi u Hrvatskoj uz glavni Jackpot imate mogućnost osvojiti i Lucky jackpotove.

Svaki Moneo automat klub ima tri lokalna jackpota ( Platinum, Gold i Silver ) Uz glavne Jackpotove možete osvojiti i Lucky Jackpotove. U svim našim automat klubovima možete uživati i u klimatiziranom prostoru za pušače, a svim gostima i ljudima dobre volje uz ugodnu atmosferu pružamo vrhunsku zabavu i potpuni užitak u igri dok ljubazno osoblje pruža brzu isplatu dobitaka.

Automat klubovi nalaze se u svim većim gradovima u Hrvatskoj (u Zagrebu su pet klubova, smješteni na Remizi, Črnomercu, Travnom, Velikoj Gorici i Sesvetama), Dubrovniku, Splitu, Zadru, Čakovcu i Osijeku).